Jeg slang den ene kofferten til Helene på senga hennes, så når jeg skulle slenge den andre klarte jeg å holde igjen i den ene halvdelen idet jeg prøvde å kaste den på senga, det resulterte i at kofferten delte seg og innholdet ble fre naken cams strødd.
Det driter jeg i, KOM DEG UT sa Helene.
Nei, si n ligger nok oppe.
Det var derimot helt stille og ganske rar stemning, så jeg gikk og tok badstue ganske kjapt.En taxi stoppet utenfor huset vårt og Helene steg ut av den, jeg kunne ikke huske at hun var så pen sist jeg så hun!Det kan du ikke si til hun Markus, lov meg det, da sier hun det bare til pappa Det var deilig å endelig ha noe på Helene jeg kunne plage hun for.Vel jeg drev og trente før du kom løpende med dingsen din, så kanskje du kan skifte, for det er litt distraherende Distraherende?Sist jeg så hun var hun 18 og ganske pen.Jeg åpnet døra til bassengrommet, spurtet og stupte naken uti.Helene var blond i motsetning til de andre tre damene jeg skulle bo med.Og hvorfor har du den ikke på?Spurte jeg Den så jo ikke så stor ut?!Med benet presset mamma meg mot seg, og vi begynte å bevege hoftene mot hverandre.Hørte vi mamma rope nedenfra.Jeg tok en lang varm noen gamle skolen chat rom venstre dusj, surret et håndkle rundt livet og gikk til rommet mitt.Når jeg kom tilbake drev Helene å svømte fram og tilbake.Hun hadde på seg svarte tights, så man så godt at hun trente bena og rumpa godt.Jo da, men jeg følte meg ganske dum, altså, bare se hvor feil jeg tok Haha, jeg har sett det før Haha, sant nok Så ble det stille igjen mens vi satt der i 10-15 minutter til før Helene reiste seg opp og gikk.Spurte jeg vendt mot mamma.Hun er nok ikke like vant som meg til å se det jeg ser nå Jeg så tydelig på Helene at hun hadde forsnakket seg, hun gispet og la hendene for munnen.Jeg lå under mamma mens hun ble sittende på meg og stønne høyere og høyere av bestemors håndarbeid.Dette pluss kombinasjonene av å kjenne mammas pupper presse mot brystet mitt, Bestemors mot ryggen, og rett og slett det å nesten drukne i kvinnekroppene ble for mye og jeg kom ganske fort.
Er det ikke vanlig å ha på seg badebukse når man bader?Jeg kjente bestemors hender på rumpa mi som presset meg inn mot mamma hver gang jeg støtte inn i fitta hennes, samtidig som hun lå og tungekysset halsen min.


[L_RANDNUM-10-999]