15 19 Barbara Hershey som Erica Sayers / Dronningen.
Hun sto og sminket seg foran speilet, og jeg måtte flire da jeg mintes de gangene hun hadde klint med klassevenninner i russetiden, til stor fornøyelse for guttene i kullet.
22 For å spille Svanedronningen må Nina også takle Odettes motstykke Odile, den sorte svanen.Jeg trakk motvillig opp buksa og reiste meg fra senga.Vi var nysgjerrige, sier «Andy».Jeg hadde en deilig drøm.«bbfc reveals how Black Swan sex scenes ruffled feathers».I det de hvite taklysene omkranser fri telefon chat-samtale linjer henne, hvisker hun «Jeg følte det.Jeg lot henne ikke hvile en gang, gav henne alle mine favoritter, og nå var det tungen min sin tur til å ta over.14 Winona Ryder som Beth MacIntyre / Den døende svane.Jeg prøvde å snakke, men klarte det ikke.Yasmin lo, dette var jo typisk våres påfunn, vi hadde jo funnet på lignende før, bare ikke like grovt.Han gir henne rollen, i stedet for Beth, som tar valget opp med Thomas og Nina, og antyder hun måtte ligge med ham for å få rollen.Når Nina besøker Thomas for å spørre ham om rollen, forteller han at det handler om å «gi slipp og da han kysser henne biter Nina leppene hans.Jeg klarte ikke helt å glemme eventyret våres i går, så jeg lot dusjhodet skli mellom beina mine mmmmmm og jeg stønnet navnet ditt forsiktig, mens jeg kom.«At det var en sexscene mellom to kvinner var en skjerpende faktor for enkelte som hevdet at skildringer av homoseksuell aktivitet bør være begrenset til en 18 års aldersgrense, eller ikke bli vist i det hele tatt.» 45 Organisasjonens leder David Cooke svarte på kritikken.Hun har en personlighet som naturlig ligger nær den hvite svanen, men for å klare den mørke delen må hun gå dypt inn i skjulte sider i sin egen personlighet.Å jaaaa, Bahiraa, jeg kommer, mmm jaaaa, ikke stopp Jeg stirret på hele kroppen til yasmin, brystvortene sto ut, kroppen jobbet febrilskt for å oppnå orgasme.Jeg skyndte meg ut av rommet og fortsatte inn på mitt eget rom.
«Jeg tror hun er en advarsel om hva Nina kan bli hvis hun ikke følger drømmen sin.» 20 Bergens Tidende mener Erica er fryktinngytende spilt av Hershey, 17 mens Filmpolitiet mener det finnes antydninger til seksuelt misbruk mellom mor og datter.
17 Vincent Cassel som Thomas Leroy / Gentleman.
[L_RANDNUM-10-999]