Spenningene løste seg ut fra underlivet og til alle nervene i en slags superfart, styrt av fingrene og lekedingsen hans!
Den Cola falsken: Bare kom å ta meg, for en opptrekker hjelper ikke på skrukork.Verre er det når hønene også liker tulipaner og alt annet plantemateriale som man pent har plantet i sydveggen, i håp om å få en vakker og fargesprakende bakgrunn til uteplassen, når man sitter ute i lyse vår- og sommerkvelder.Eller kanskje de var til gangvad.Første gang jeg har opplevd så sterk sex.Dette skal du gjøre så lenge du har tenner, og ikke glem tanntråden, tannkjøttmassasjen og munnvannet.Hun skrev et bursdagskort til en venninne og satte et frimerke på, skrev en huskelapp som hun la gratis chat-boksen for nettstedet mitt ved siden.«Her er Dagfinn sa Dagmar, «og dette er Halfdan som jeg har kjent i tre tusen år» Vi vekslet blikk og nikk og sa «hei».Der er dobbelt så langt til butikken, og du har lagt merke til at det er blitt en ny bakke der også.Han presset pikken inn, den føltes helt som Dagfinns, og begge begynte å bite meg forsiktig på halsen!Så bar det i vei på snøscooteren så fort som Bamse Brakar stakk hodet ut av hiet og lurte på om det var.Operer meg som om jeg er levende, ikke død Petter som kun overlevde takket være legenes dyktighet, men også på grunn av sin fantastiske holdning.Det måtte jo vært tørt til morgen turen.Egentlig er dagen i dag den morgendagen du bekymret deg for i går.Steller seg, smører matpakke, spiser frokost, går tur med hunden, mater kaninene og sykler så til jobben i øs, pøs regnvær.«Jeg er forresten Dagfinn».
[L_RANDNUM-10-999]